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PER INIZIARE
Bruschetta with burrata and marinated Sicilian anchovies8,00 €8,00 EUR
Speciale
Bruschetta with Lard of the Appennines, green apple and balsamic vinegar 7,00 €7,00 EUR
Marinated fresh anchovies in citrus, withe wine and tropea onion10,00 €10,00 EUR
Aubergine parmigiana with mozzarella , confit tomatoes au gratin grana padano with light basil and pistachio pesto9,00 €9,00 EUR
Piemontese fassona tartare (75gr) with grain mustard with crispy fennel, apulian burrata stracciatella, pistacchios and bread chips10,00 €10,00 EUR
Capocollo , pancetta stesa, salame toscano, sbriciolona and pecorino 13,00 €13,00 EUR
Speciale
10,00 €10,00 EUR

PRIMI PIATTI
Calafuria è il ricordo di notti a pesca di calamari con mio padre, nell'occasione in questo ragù rosso ci sono altre varietà di pesce sempre della costa livornese: calamari, gamberi, cozze, vongole, seppie, polpo e sua maestà il merluzzo. magnoappetito!
***Calafuria is the memory of fishing for squid with my father, on the occasion in this red ragù there are other varieties of fish always from the livorno coast*** Magnoappetito!!15,00 €15,00 EUR
Seafood linguine pasta with mussels, clams, prawns, cuttlefish and octopus16,00 €16,00 EUR
Lasagnette with milk cream and pistachios13,00 €13,00 EUR
Pistoia macaroni fresh pasta with lean veal ragout with parmisan cheese13,00 €13,00 EUR
Traminer/ Pinot Grigio Ca Di Rajo '21, vermentino toscano Scantianum '22, Carminio '20, Perniciotto '2017 6,00 €6,00 EUR

SECONDI PIATTI
Speciale
Sesame toasted tuna tataki with fennel salad, orange, ginger and teriyaki sauce16,00 €16,00 EUR
Tasting of three fish dishes: ; bruchetta with burrata and anchovies , Stuffed squid toasted with almonds on puree flavored with herring; Sesame toasted tuna tataki with fennel salad, orange, ginger and teriyaki sauce16,00 €16,00 EUR
Speciale
Stuffed squid toasted with pistacchios on pomme machè flavored with herring15,00 €15,00 EUR
Sea Bass fillet wrapped in South Tyrolean speak an zucchine on tondini beans and drops of light pepper15,00 €15,00 EUR
Great vegetarian dish: With tunisian cous cous with vegetable caponata and tahini sauce , spinch and goat cheese stuffed pie with roasted aubergine and cherry tomatoes , bruschetta with burrata and pistachios15,00 €15,00 EUR
Piemontese fassona tartare (150gr) with grain mustard with crispy fennel, ali oli, capers and bread chips 16,00 €16,00 EUR
Sliced scottona beaf with herbs and baked potatoes17,00 €17,00 EUR
Speciale
''Chianti'' tuna with round beans 15,00 €15,00 EUR
White rabbit with Vermentino wine, vegetables and thyme14,00 €14,00 EUR
Patate al forno agli aromi € 4,00
Fagioli tondini all'olio € 5,00
Insalata di finocchi e arancia € 5,00
Insalata mista € 6,00
0,00 €0,00 EUR
Traminer/ Pinot Grigio/ Sauvignon Blanc Ca Di Rajo '21; Bianco di Salina Colosi '21; Salina Rosso Colosi '20 ; Chianti Classico Monsanto '19; Merlot Corvina Corte Giara '20 6,00 €6,00 EUR

INSALATE
Misticanza di stagione con carote, finocchi, pomodori, polpo, seppie, gamberi e vinaigrette al limone14,00 €14,00 EUR
Caprese with tomatoes with tomato, fior di latte mozzarella with fresh basil and light pesto13,00 €13,00 EUR
Misticanza di stagione, carote, finocchi, pomodori,petto di pollo al vapore, pane croccante e vinaigrette alla senape in grani13,00 €13,00 EUR
Misticanza, mela, noci, pecorino13,00 €13,00 EUR

DESSERT
Tutti i dolci al piatto e al taglio sono elaborati da noi e dalla Maestra Pasticcera Emanuela Regi " La Dolce Peonia"
7,00 €7,00 EUR
6,00 €6,00 EUR
Cheese cake with plum compote 7,00 €7,00 EUR
6,00 €6,00 EUR
7,00 €7,00 EUR
6,00 €6,00 EUR
Malvasia delle Lipari '15 Cantine Colosi; Passito siciliano Colosi; Sauternes Chateau Liot; Vino di Visciola Vignamato, 6,00 €6,00 EUR
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