top of page
Ordina da asporto
Al momento siamo chiusi; puoi comunque effettuare un ordine futuro.
Ritiro, 14 ott, 18:30
Menù
PER INIZIARE
Bruschetta with burrata and marinated Sicilian anchovies10,00 €10,00 EUR
Speciale
Bruschetta with Lard of the Appennines, green apple and balsamic vinegar 10,00 €10,00 EUR
Speciale
Marinated fresh anchovies in citrus, withe wine and tropea onion10,00 €10,00 EUR
Aubergine parmigiana with mozzarella , confit tomatoes au gratin grana padano with light basil and pistachio pesto10,00 €10,00 EUR
Piedmontese fassona tartare with mustard grains with crunchy fennel salad and bread chips 12,00 €12,00 EUR
Prosciutto crudo, capocollo , pancetta stesa, sbriciolona and pecorino13,00 €13,00 EUR
Speciale
12,00 €12,00 EUR
PRIMI PIATTI
Calafuria è il ricordo di notti a pesca di calamari con mio padre, nell'occasione in questo ragù rosso ci sono altre varietà di pesce sempre della costa livornese: calamari, gamberi, cozze, vongole, seppie, polpo e sua maestà il merluzzo. magnoappetito!
***Calafuria is the memory of fishing for squid with my father, on the occasion in this red ragù there are other varieties of fish always from the livorno coast*** Magnoappetito!!15,00 €15,00 EUR
Speciale
Sicilian style Elicoidali with fresh tuna, capers, taggiasca olives and bread crumbs with lemon scent and silano caciocavallo15,00 €15,00 EUR
Speciale
Lasagnette with milk cream and pistachios 14,00 €14,00 EUR
Black cabbage porridge soup13,00 €13,00 EUR
Pici with tripe and parmesan cheese 13,00 €13,00 EUR
Speciale
Maccheroni with rabbit ragù, taggiasca olives, porcini mushrooms and seasoned pecorino cheese16,00 €16,00 EUR
Speciale
Pinot grigio Ca' di Rajo '22, Ribolla gialla Aganis '22, Salina bianco siciliano Colosi '22, Merlot corvina Corte Giara '22, Montecucco Rigoleto '22 6,00 €6,00 EUR
SECONDI PIATTI
" OUR CATALAN " Seasonal cruncy fruit and vegetables with prawns, squid and lemon vinaigrette16,00 €16,00 EUR
Speciale
Sesame toasted tuna tataki with fennel salad, orange, ginger and teriyaki sauce16,00 €16,00 EUR
Tasting of three fish dishes: bruschetta with burrata and marinated sicilian anchovies ;Stuffed calamari toasted with almonds on herring purè, sesame toasted tuna tataki with fennel salad, orange, ginger and teriyaki sauce16,00 €16,00 EUR
Speciale
Stuffed calamari toasted with almonds on herring puree15,00 €15,00 EUR
Cod with milk cream, leeks and golden apples15,00 €15,00 EUR
Great vegetarian dish with: black cabbage farinata, herb flan; roasted confit aubergines and cherry tomatoes, bruschetta with apulian burrata and pistachios16,00 €16,00 EUR
Lean veal tartare (210 gr) with grain mustard with fennel salad and bread chips20,00 €20,00 EUR
Sliced argentina angus with herbs and baked potatoes18,00 €18,00 EUR
Speciale
''Chianti'' tuna with round beans 15,00 €15,00 EUR
Beef pepper with polenta 16,00 €16,00 EUR
Patate al forno agli aromi € 4,00
Ceci all'olio evo €4
Insalata mista € 6,00
0,00 €0,00 EUR
Pinot Grigio Ca Di Rajo '22; Bianco di Salina Colosi '22; ; Montecucco Rigoleto '22, Merlot Corvina Corte Giara '22 6,00 €6,00 EUR
INSALATE
Seasonal mixed salad with carrots, fennel, tomatoes, prawns, squid and lemon vinaigrette14,00 €14,00 EUR
Misticanza di stagione con mele, noci e pecorino pistoiese13,00 €13,00 EUR
DESSERT
Tutti i dolci al piatto e al taglio sono elaborati da noi e dalla Maestra Pasticcera Emanuela Regi " La Dolce Peonia"
Apple and cinnamon cake with english cream6,00 €6,00 EUR
7,00 €7,00 EUR
Caramelized arlette with chestnut and berry mousse7,00 €7,00 EUR
7,00 €7,00 EUR
6,00 €6,00 EUR
7,00 €7,00 EUR
7,00 €7,00 EUR
Gelato artigianale con fichi, croccante alle noci e curcuma 6,00 €6,00 EUR
Speciale
Malvasia cantine pellegrino '22 Cantine Colosi; Passito siciliano cantine di pellegrino '226,00 €6,00 EUR
bottom of page